Zo wordt een Dick Moby gemaakt

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 07/04/2015

Nee, beste lezers, de titel van deze post is niet verkeerd geschreven, noch gaat het over hoe Herman Melville op het verhaal kwam van kapitein Ahab en de walvis. Laat ons jullie voorstellen aan Dick Moby, een opkomend Nederlands zonnebrillenmerk dat hele coole handgemaakte zonnebrillen verkoopt.

Nou roepen veel merken vaak dat hun producten met de hand gemaakt zijn, en valt dat vaak erg tegen. Daarom heeft Dick Moby een filmpje laten schieten over welke weg de brillen nou precies afleggen van grondstof tot het moment dat ze op je hoofd belanden, dit met een gezonde dosis humor.

Waarschuwing:
Omdat het de volgende weken nogal warm en zonnig wordt, raden we je aan om alvast een zonnebril te kopen voordat ze spontaan uitverkocht zijn!

[embedvideo id=”121535044″ website=”vimeo”]

 


Tags:

Yoeri Khyrian Jonker

Ik wilde op mijn 7e pottenbakker worden. Helaas bleek dat een beetje te ambitieus, dus heb ik gesettled voor een leven als journalist en fotograaf. Loser die ik ben...

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>