Voyage Brand

by Lars Tibben / posted on 14/05/2014

Jonge ondernemers Joris Klinkhamer (25) en Bob Schaufele (24) lanceerden in 2013 het merk Voyage op de Nederlandse markt.  Wat begon als een persoonlijk project waarbij eigen gebruik de hoofdrol speelde, groeide al snel uit tot een luxury brand. De naam Voyage duidt op de reis die de makers hebben afgelegd om tot het eindresultaat te komen. Het duurde een jaar tot dat de tas in de ogen van de makers perfect was en ze hem op de markt wilden brengen.

De producten worden geproduceerd op het tropische eiland Bali, Indonesië. Alle materialen worden zorgvuldig uitgekozen om vervolgens volledig met de hand in elkaar te worden gezet in een klein atelier. Het assortiment bestaat uit drie verschillende uitvoeringen van de perfecte laptop tas en het merk is druk bezig met uitbreiding van het assortiment. De volledig leren tas is vervaardigd van full grained rundleer welke uitsluitend gelooid is met natuurlijke materialen en is verkrijgbaar in de kleur cognac.  De uitvoering met leer en canvas is verkrijgbaar in de kleuren groen en blauw.

Schermafbeelding 2014-05-14 om 20.35.12

Schermafbeelding 2014-05-14 om 20.35.05

Schermafbeelding 2014-05-14 om 20.34.55

Verkoop prijs: Canvas-Leer €249,-  Leer €299,- Voyage is verkrijgbaar via www.afurastore.com

Voyage richt zich op hogeropgeleide mannen met stijl. De Voyage klant weet wat hij wilt en heeft een oog voor mooie dingen. Hij is geïnteresseerd in mode, cultuur en reizen voor zowel zakelijke als privé doeleinden. Deze man is bereid om te investeren in kwalitatief hoogwaardige producten en ziet deze als een verrijking van zijn comfort en reisgenot. Zijn uiterlijk is belangrijk voor hem, en hij geeft hier dan ook geld aan uit.


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>