Vans introduceert de Vans x Pendleton collectie

by Lars Tibben / posted on 14/12/2015

Vans, van origine een actiesport schoenen- en kleding merk, sluit de winter af met een uitgebreide collectie met Pendleton Wool materialen. Vans en Pendleton, beiden bekend om hun authenticiteit en het streven naar de beste kwaliteit, zijn samen gekomen om een karakteristieke line-up van producten te creëren, die de unieke design heritage van beide iconische merken sterk benadrukt. In de afgelopen jaren hebben Vans en Pendleton vaker de handen ineen geslagen voor limited edition samenwerkingen onder het Vault by Vans label. De Vans x Pendleton collectie van deze winter breidt het partnership uit met een 7-delige serie van schoenen voor zowel volwassenen als kinderen.

De schoenen voor volwassenen hebben origineel Pendleton Tribal wol op de quarter panels van de Sk8-Hi MTE, op de gehele Classic Slip-on en op de Era lace-up. De Sk8-Hi MTE heeft tevens elementen van de all weather technology van Vans, inclusief de met Scotchgard® behandelde uppers, een warme voering en een laag warmte-isolatie aan de binnenkant voor nog meer support in koude weersomstandigheden. Bovendien heeft de Sk8-Hi MTE een unieke zoolconstructie waarbij het originele wafel patroon van Vans is omgekeerd en verlengd, wat zorgt voor maximale grip op een nat wegdek.

Voor de kleine voetjes is de Era tevens in kindermaten beschikbaar. De Sk8-Hi Zip is exclusief voor de kleine voeten ontwikkeld; aangepast met een rits en traditionele rubberen zool en alleen verkrijgbaar in kinder- en peutermaten.

De Vans x Pendleton collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Vans winkels, Vans.com plus een exclusief aantal winkels en bestaat uit:

Classic Slip-On in (Pendleton)
Era in (Pendleton) Tribal/Tan
Sk8-Hi MTE in (MTE) Pendleton/Tribal/Asphalt
Sk8-Hi MTE in (MTE) Pendleton/Tribal/Tan
Sk8-Hi Zip in (Pendleton) Tribal/Asphalt (Kids/Toddler)


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>