Vaderdag Tip: Jack Daniel’s Sinatra Select

by Lars Tibben / posted on 03/06/2014

Schermafbeelding 2014-06-03 om 05.18.20

Met de lancering van Jack Daniel’s Sinatra Select wordt de liefde van Frank Sinatra voor Jack Daniel’s weer tot leven gebracht. Deze ‘special edition’ Tennessee Whiskey van Jack Daniel’s is een eerbetoon aan de legendarische vriendschap tussen twee iconen die meer dan een halve eeuw besloeg.

De Jack Daniel’s Sinatra Select is vervaardigd in speciale ‘Sinatra vaten’, elk hand gekozen door Meester Destilleerder Jeff Arnett en gebotteld op ‘90 proof’, waardoor de Sinatra Select een rijke amberkleur heeft en een volle, eikenhouten smaak met uitzonderlijk zachte vanille afdronk. Het bijzondere karakter van deze ultra-premium whiskey wordt bereikt door de Old No. 7 Tennessee Whiskey bloot te stellen aan extra lagen van gebrand hout binnenin de vaten. Dit resulteert in een zachte, maar volle whiskey die de belichaming is van Frank Sinatra’s karakter en zijn onberispelijke smaak.

Frank Sinatra was een van de grootse en meest trouwe fans van Jack Daniel’s. Tijdens optredens wereldwijd kon je Sinatra uittekenen in zijn signature smoking, maar ook zijn favoriete drankje, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, was altijd binnen handbereik en hij bracht graag een toast uit op zijn publiek met een glas Jack in zijn hand.

Orange is the happiest color
De Sinatra Select komt in een klassiek zwarte fles met oranje accenten. Oranje was namelijk Frank Sinatra’s lievelingskleur en hij droeg vaak een oranje pochet omdat Sinatra deze kleur het ‘vrolijkst’ vond. Ook Frank Sinatra’s handtekening en iconische deukhoed ontbreken niet op de fles, alsmede het Jack Daniel’s Country Club logo, ontworpen door ‘Ol Blue Eyes zelf.

Jack Daniel’s Sinatra Select is vanaf 9 juni 2014, de week waarin Vaderdag
(15 juni) valt, voor €159 verkrijgbaar bij Gall&Gall en de gespecialiseerde whiskey slijterijen.


Tags: , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>