Uniqlo opent haar deuren in Amsterdam

by Lars Tibben / posted on 17/09/2018

Het was even wachten, maar volgende week vrijdag opent de Japanse retailer Uniqlo haar eerste deuren in Amsterdam. Vanaf vandaag viert Uniqlo de opening met een speciale campagne ‘To A New Everyday’. Met trots kan ik zeggen dat ik samen met mijn vrouw en 2 kinderen onderdeel ben van deze campagne. Lees hieronder een kort interview met mij waarom je naar Uniqlo moet om een denim te scoren.

Kom je volgende week ook naar de opening? Voor meer details kijk op www.uniqlo.com/amsterdam

Het is wellicht niet het eerste kledingstuk waar je aan denkt bij het horen van de merknaam Uniqlo. Maar de Japanse modeketen Uniqlo heeft geweldige spijkerbroeken. ‘Ik was echt verrast toen ik voor het eerst een spijkerbroek van Uniqlo aantrok. De pasvorm is erg goed en ook het materiaal is prachtig. De meeste broeken zijn gemaakt van een typisch Japanse donkere selvedge denim; het grote voordeel van die stof is dat-ie er netjes uitziet en mettertijd alleen maar mooier wordt. Maar ze hebben ook hele toffe gekleurde denim in de collectie,’ zegt Lars Tibben, oprichter van The Denim Daily.

Voor Lars begint een outfit altijd met een goede jeans. Hij is blij dat Uniqlo deze week in Amsterdam opent. Hij is bovendien een van de ambassadeurs van het merk: hij is te zien in de campagne. Uniqlo steekt veel tijd en geld in het ontwikkelen van hun eigen stoffen en hun eigen pasvormen. Zijn favoriete pasvormen? De skinny en de ultra stretch jeans. ‘Dat zijn vrijwel meteen mijn lievelingsbroeken geworden. Ik krijg vaak complimenten als ik een van die broeken draag. En ik vind niet alleen de pasvorm en de stof heel mooi, ook de branding is goed gedaan. Het is een anonieme broek, zonder groot logo of opvallende patches. Dat vind ik wel lekker, want dat soort franje hoeft van mij niet zo nodig. Ik ben ervan overtuigd dat een goede spijkerbroek dat soort poespas niet nodig heeft; een goede jeans spreek voor zich. Dat hebben ze bij Uniqlo heel goed door.’    

Bekijk hieronder de campagne video:


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>