Skagen introduceert de eerste Hybrid Smartwatch

by Lars Tibben / posted on 22/12/2017

Ben je nog last minute shopping aan het doen voor kerst? En weet je niet wat je moet kopen? Wellicht is een Skagen Connected Hybrid Smartwatch het ultieme cadeau om te geven. Met een Skagen Connected Hybrid Smartwatch maak je elke man blij. Dit is niet zomaar een horloge, je kan het horloge verbinden met je smartphone en een app waarin je bewegingsdoelen worden bijgehouden. Skagen introduceert de eerste Hybrid Smartwatch van de collectie: Skagen Connected.

Het design van het horloge ziet er stijlvol en minimalistisch uit, wat we van het merk gewend zijn. De functies van het horloge zijn daarin tegen niet minimalistisch. Je koppelt je horloge eenvoudig met de Skagen app op je smartphone en je kan beginnen. Ready. Set. Go! Houd je stappen bij, meet je slaapritme, stel persoonlijke doelen en ontvang notificaties van je telefoon. Kies zelf welke functie van je telefoon je horloge overneemt, bijvoorbeeld het maken van een foto of muziek afspelen. Wat helemaal fijn is: Je hoeft je Skagen Connected niet op te laden!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Bestel het horloge nu bij Horloge.nl via deze link. Het Skagen Connected hybride horloge is verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van 199 euro en komt in diverse uitvoeringen, zoals met een leren of een metalen band.

 


Tags: ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>