Score opent Flagship Store in Amsterdam

by Lars Tibben / posted on 27/11/2015

Afgelopen woensdag opende Multi- brand retailer Score – de jeansstore voor mannen – zijn flagshipstore aan de Kalverstraat in Amsterdam. Hiermee zet de retailer de volgende stap in de strategie van een volledig geïntegreerde cross channel shopping experience. Beleving en service staan binnen de Score winkels centraal. Tijdens de opening zorgde DJ duo Sweetbeats voor de tunes.

Met de opening van de flagship store laat Score de evolutie zien van de ultieme one-stop-shopexperience voor mannen. Het concept komt tot leven in de vernieuwde en stijlvolle winkel waar naast de perfecte jeans en collecties van topmerken er ook een selectie hand-picked lifestyle producten zoals boeken, grooming en gadgets aan het assortiment zijn toegevoegd. De jeansstore voor mannen’ doet zijn naam eer aan, door middel van een imposante jeanswall in het hart van de winkel. Score is hiermee de jeans destination met het meest uitgebreide jeanspakket voor de moderne man. Naast de bekende jeansmerken als G-star RAW, Chasin’, Replay, Diesel en PME Legend zijn o.a. Superdy, Levi’s, Chasin’ Red Thread, Religion, Anerkjerndt, Minimum en Tiger of Sweden toegevoegd aan het assortiment.

De Score Group werkt al jaren aan de complete cross channel strategie waarvan de elementen terug te zien zijn in de flagship store. Zo is er gratis WIFI en de mogelijkheid om je smartphone op te laden. Aan de “Connect Bar” kun je gebruik maken van de tablets maar ook een biertje of een koffietje drinken. De “Connect Bar” geeft een eigentijdse twist aan de look & feel en beleving tijdens het winkelen bij Score. Daarnaast vind je uiteraard elementen die Score in al zijn winkels aanbiedt, zoals retourpinnen, de Score Connect spot (waarmee de klant kan shoppen uit de volledige voorraad van alle Score winkels en de webshop) en de Click & Collect mogelijkheden.

Samen met het team van Score is The Thirsty Fisherman verantwoordelijk voor het design van de winkel. Het doel is om de waarden van de jeansketen duidelijk te laten spreken: het connecten met, inspireren van en het leveren van een ongekend service level. Het design van de winkel combineert robuuste materialen zoals beton en hout, maar ook de laatste trends zoals de exclusieve lampen van Diesel Living with Foscarini en een illustratie wall van streetartist RESUK.

Score heeft zijn handen weten te leggen op een bijzondere zeldzame vintage Levi’s 501. De broek stamt uit 1927, een uniek stuk afkomstig uit de bekende vintage store Berberjin in Harajuku, Tokyo (Japan). De denim maakte deel uit van ‘”The 501 XX – a collection of vintage Jeans” van Yutaka Fujihara. Een waar icoon! De jeans is te bezichtigen in de nieuwe Score Flagshipstore in Amsterdam.

Voor de consument is er een speciale openingsactie. Wanneer mannen tussen 26 en 29 november 2015 voor minimaal €75,- shoppen bij de store aan de Kalverstraat, ontvangen ze een “Men’s essentials goodie bag”.

Schermafbeelding 2015-11-27 om 22.29.40 Schermafbeelding 2015-11-27 om 22.29.34


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>