Samsøe & Samsøe opent flagshipstore in Amsterdam

by Lars Tibben / posted on 10/02/2016

In de eerste week van maart 2016 zullen de deuren van de flagship store openen in de populaire Negen Straatjes in Amsterdam. Met dit winkelconcept creëert Samsøe & Samsøe een tijdloze en hedendaagse omgeving om de onderscheidende en zorgvuldig ontworpen collecties van het merk te presenteren. Met uitzicht over de karakteristieke Amsterdamse grachten zorgt Samsøe & Samsøe hiermee voor een nieuwe Nordic belevenis.

Het interieur is minimalistisch; een simpel stijl-universum. Grijs- en wittinten overheersen het kleurenschema, dat wordt gecombineerd met materialen als eiken, teak, staal en messing. Het monochrome interieur design sluit perfect aan bij het Scandinavische merk, dat bekend staat om haar gebruik van exclusieve materialen van topkwaliteit.

“Het concept van de nieuwe winkel is geïnspireerd op de kunst scene, architecturale installaties en klassiek Deens meubel design”, aldus Deense architect Morten Hedehaard, die de winkel ontworpen heeft samen met het design team van Samsøe & Samsøe. “Het is voor ons belangrijk dat we een high-impact, multifunctionele ruimte presenteren, waar de Nederlandse consument de look & feel van het merk kan beleven in real life.”

Het doel van de nieuwe Samsøe & Samsøe flagship store is om een complete Scandinavische merkbeleving te geven en Samsøe & Samsøe ‘s toekomstige bezoekers te inspireren met het eenvoudige, functionele en tijdloze design.

Samsøe & Samsøe flagship store
Wolvenstraat 31
1016 EN Amsterdam


Tags: ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>