REPLAY | SS14 | Urban Surf

by Lars Tibben / posted on 26/01/2014

Voor de Spring/Summer collectie van 2014 laat Replay zich inspireren door de laid back surfwereld, gecombineerd met een urban spirit. URBAN SURF is een reis die begint op kleurrijke Hawaiiaanse stranden richting de zonnige kust van Los Angeles. Resultaat is een frisse collectie waar denim in combinatie met felle zomerse kleuren een hoofdrol spelen.

Surfin’ style
Denim bepaalt al meer dan dertig jaar het DNA van Replay en is deze zomer geüpdatet met nieuwe styles, fits en wassingen. Replay vertaalt met deze collectie een nostalgisch hippie gevoel naar de tegenwoordige tijd: lichte tie-dye maxi jurken, t-shirts met franjes in levendige kleuren en statement items met opvallende prints. Opvallend is ook het speelse karakter van de knitwear, zoals de casual, gestreepte knitted sweater met open schouderdetail. Bij de heren voert het Midnight Riders/Rugged thema de boventoon: leer en studs gemixed met broderie anglaise, tie-dye en cargo fashion voor een geheel moderne surfin’ style.

Campagnebeeld door David Sims
Replay werkte dit jaar voor de tweede keer samen met de befaamde modefotograaf David Sims. Hij fotografeerde het Noorse model Iselin Steiro en de Britse Alex Libby als twee jonge verstekelingen na een zware storm. Klik hier om het hi-res campagnebeeld te downloaden.


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>