REIGN Fall/Winter 2014

by Lars Tibben / posted on 21/07/2014

advfw14 reign 04-big

REIGN FW14 MEN
De heren collectie staat geheel in het teken van het vintage en cafe racer thema. Zo zie je in de collectie veel grove gebreide knits met opvallende embleem details. De sweats hebben een gewassen look en een siliconen spray-on zorgt voor een bijzonder effect. Het kleuren pallet bevat veel bruin, grijs, blauw, geel en rood tinten waardoor alles goed met elkaar te combineren is. Denim is niet alleen terug te zien in jeans maar ook in tops als denim shirts en jackets staat het veelzijdige materiaal centraal.

De jeans zijn enorm divers in zowel de fits als de wassingen. De opmars van de skinny jeans is duidelijk zichtbaar Reign gaat voor twee geweldige skinny fits met stetch in zowel clean als destroyed, voor elke look. Ook in de jeans gaan we terug naar old skool & vintage waar patching weer helemaal terug van weggeweest is. Het oogappeltje van de Reign jeans family is toch wel echt de Jogdenim die met zijn waanzinnige wassing en fit nu al een winnaar is. De unieke “signature” Reign wassingen van donker tot licht en van clean tot extreem gewassen onderscheiden deze collectie van elk ander en maken het beeld helemaal compleet.

REIGN FW14 WOMEN
Een mix van stoer en elegant, dat is de dames collectie van Reign. Een smaakvolle mix van kleur en neutrale tinten kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. De rijke kwaliteiten die gebruikt zijn in de tops zorgen voor een luxe uitstraling en crop tee’s en oversized sweats zorgen voor een trendy vernieuwend silhouet.

De jeans brengen een geweldig scala aan diverse wassingen in de meest sexy skinny fits. Van grey tot light shades en van crispy clean tot aan destroyed. Niet alleen de jeans hebben een extra dimensie gekregen, ook de non denims mogen er zijn. Met  all over prints, stoere jog denims en touches of luxury laat Reign een moderne ‘eigen’ collectie zien voor een vrouw die durft op te vallen.

www.Reign.it


Tags: , , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>