RAW & RISING showcase in Amsterdam

by Lars Tibben / posted on 23/01/2014

G-Star RAW en Glamcult Studio presenteerden gisteren het resultaat van RAW and RISING: the Gallery of Arts and Crafts. Voor deze showcase zijn jonge Nederlandse craftsmen, die zich in het dagelijks leven bezighouden met verschillende vormen van kunst of design, een samenwerking aangegaan met het G-Star RAW Atelier in Amsterdam.

Schermafbeelding 2014-01-23 om 18.22.10

Centraal in de samenwerking staat het signature product van de jonge creatieven gecombineerd met denim. Samen met het G-Star Atelier hebben zij een nieuwe dimensie gegeven aan het werk waar ze bekend om staan. Sommige kunstenaars hebben ervoor gekozen om denim te integreren in hun designs, anderen hebben door het gebruik van denim een extensie gecreëerd van hun werk, ook zijn er ook craftsmen die hun design volledig in denim hebben uitgevoerd.

De volgende craftsmen zijn onderdeel van het RAW and RISING project: Lex Pott & David Derksen, The Phoney Club, Dufarge, Pepe Heykoop, Tjimme Ruyter, Wessel Rossen, The Boyscouts, Frank van der Sman, Els & Nel en Oedipus.


Tags: , , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>