Pure Fix Cycles

by Lars Tibben / posted on 16/12/2014

Je ziet ze vast wel eens rijden, die sportfietstjes, retro-look en bijna geen onderdelen alleen het broodnodige en vaak ook nog eens zonder remmen. Deze fietsen noemen wij Fixed gear bikes of beter gezegd Fixie’s. De trend is over komen waaien vanuit Amerika, daar worden ze veel gebruikt door fietskoeriers. In Nederland zijn er inmiddels al een aantal coole merken die deze coole fietsjes voor een leuk prijsje aanbieden, maar welk merk moet je nou kiezen? Ik kwam in contact met Pure Fix Cycles. Het merk is al een groot succes in Amerika en probeert beetje bij beetje de Europese markt te veroveren.

Als ik heel eerlijk ben wou ik niet mee doen aan deze trend, maar werd verrast door hoe handig het is om met een fixie door de stad te fietsen. Je bent veel sneller dan op een normale fiets(met minder inspanning), je ziet er toch wel cool uit op een fixie en train ook nog een beetje mijn spieren.

Pure Fix Cycles biedt verschillende type fixie’s aan, waardoor er voor elk wat wils is. Hieronder heb ik een selectie voor je gemaakt met de coolste cycles van Pure Fix, persoonlijk vind ik the glow in the dark het mooist.

zulu_1201 ZULU_2014_SEAMLESS_SIDE_KENDA_WEB HOTEL_2014_SEAMLESS_SIDE_KENDA_WEB KENNEDY_2014_SEAMLESS_SIDE_WEB FOXTROT_2014_SEAMLESS_SIDE_KENDA_WEB MIKE_2014_SEAMLESS_SIDE_KENDA_WEB ECHO_2014_SEAMLESS_SIDE_KENDA_WEB

 

 

 


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>