Pig & Hen – ANDALUCIA SUMMER18

by Lars Tibben / posted on 08/03/2018

ANDALUCIA

” Zuid-Spanje heeft ons weggeblazen, dat kun je wel zeggen. Als schippers in hart en nieren, met het zout nog in onze haren en de golven in onze benen, was dat kurkdroge, woestijnachtige landschap best beangstigend. Misschien was het de gedachte aan het urenlange reizen over eindeloze, stoffige vlakten – zonder iemand tegen te komen, zonder de oceaan om ons te troosten. Maar, eerlijk is eerlijk: je hebt ons verrast. De olijfboomgaarden, de smalle riviertjes, de gigantische bergen zo ver als je kunt kijken. Hoe kun je nou niet vallen voor die kleine dorpspleintjes waar oude mannen samen roken en schaken onder een boom? In de koele schaduw van een dennenbos zag onze nieuwe collectie het licht. Tot snel, Sierra Nevada – we kunnen niet wachten om je weer te zien.”

   

PADRE PACO & RESERVA RON

Nieuwe kleuren, nieuwe geluiden, beelden en indrukken: elke reis geeft ons weer zo veel inspiratie voor nieuwe items. Deze trip waren dat twee speciale arm banden, geïnspireerd op al het prachtigs dat Andalusië ons te bieden had: Padre Paco en Reserva Ron.

 

Het Amsterdamse Pig&Hen maakt accessoires die een leven lang meegaan. Vernoemd naar twee dieren die niet kunnen zwemmen, maar die je als tattoo beschermen tegen de gevaren van de zee – aldus oude scheepslui. Alle armbanden worden hand gemaakt in ons atelier in Amsterdam- Noord, van duurzame materialen die met de tijd alleen maar mooier worden. De basis: schipperstouw, metalen sluitingen en het bloed, zweet en tranen van de crew.

Nu online verkrijgbaar en bij jouw lokale denim dealer.


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>