Pharrell Williams en G-Star RAW brengen hun wereld samen in de nieuwe campagne

by Lars Tibben / posted on 06/02/2017

G-Star RAW tilt de essentie van jeans naar het volgende niveau door de moderne ontwerpesthetiek van het merk te combineren met het creatieve brein van hun Head of Imagination: Pharrell Williams. Voor de Spring/Summer ’17-campagne komt het merk met de G-Star Elwood X25, waarin innovatie, creativiteit en zelfexpressie samenkomen.

De G-Star Elwood X25, een nieuwe interpretatie van het oorspronkelijke 3D-icoon, vertegenwoordigt ongeremde zelfexpressie in 25 prints die zorgvuldig zijn uitgekozen door Pharrell Williams. Geïnspireerd door originele ruiten, camouflageprints en traditionele patronen van over de hele wereld, maken deze 25 prints ruimte voor individualiteit.

Pharrell, Head of Imagination van G-Star:
“De 25 prints zijn een uitdrukking van ware creativiteit. Ze geven iedereen de vrijheid om zélf te kiezen, en zo op te komen voor wie ze willen zijn en wat ze willen dragen.” 

De Spring/Summer ’17-campagne van G-Star RAW versterkt de boodschap van keuzevrijheid dat diende als inspiratie voor de 25 unieke prints. De prints zijn gefotografeerd op Pharrell Williams en model/kunstenares Marte Mei van Haaster die de prints dragen in een reeks levendige industriële en landelijke scenario’s, waarmee de geest van de collectie tot leven komt.

De campagne gaat gepaard met een kort analoge behind-the-scenes filmpje en snippets. Het artistieke resultaat, samen met de lancering van de G-Star Elwood X25, vertegenwoordigt Pharrells persoonlijkheid en stijl – een smeltkroes van culturen en wereldwijde invloeden die samen komen met het DNA van G-Star. Zijn creatief leiderschap en unieke rol als culturele barometer van het merk komt naar voren in elke unieke print en het geheel eigen verhaal dat erachter schuilgaat.

De G-Star Elwood X25 ligt vanaf 16 februari 2017 in de winkels.


Tags: ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>