Pharell Williams nieuwe eigenaar G-Star Raw

by Lars Tibben / posted on 09/02/2016

G-Star RAW en Pharrell Williams hebben een strategische samenwerking bekend gemaakt waarin Pharrell Williams als co-owner van het jeansmerk betrokken zal zijn op vele creatieve vlakken, van collecties, tot campagnes en bedrijfsstrategie

Dit partnerschap komt voort uit een eerdere, twee jaar durende samenwerking tussen G-Star en het bedrijf van Pharrell Williams Bionic Yarn. Dit project, genaamd RAW for the Oceans, transformeert gerecycled plastic uit de oceanen tot denim. Door zijn ontwerpethos en creativiteit en een gedeeld streven naar innovatie, bleek er een natuurlijke aansluiting te zijn tussen Pharrell en G-Star.

G-Star en Pharrell Williams delen een liefde voor alles wat raw, puur, innovatief is en wordt geïdentificeerd door de voortdurende zoektocht naar het onverwachte.

Pharrell: “G-Star is een bedrijf dat onafhankelijk tegen dingen aankijkt en vooruitdenkt. Ik denk dat ze het bepalende jeansmerk van de 21e eeuw zullen worden. Ik verheug me erop onderdeel uit te maken van die missie en samen te kunnen bouwen aan de toekomst van G-Star.”


Tags: ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>