Op mijn nieuwe Timberlands naar Amsterdam Denim Days

by Lars Tibben / posted on 20/04/2016

Vorige week bezocht ik de Amsterdam Denim Days en droeg een paar schoenen uit de nieuwe collectie van Timberland. De Bradstreet Chukka in blauw paste perfect bij mijn denim outfit. De schoenen zijn superlicht en erg comfortabel.

Alle modellen uit deze nieuwe collectie bevatten een unieke zool die zich aanpast aan de ondergrond. De Sensorflex-technologie heeft een unieke drie-laagszool met een stevige bovenlaag die steunt en stabiliseert, een secundaire stoot-absorberende EVA laag en een onderlaag van flex grooves die zich aanpassen aan het terrein. Dus het maakt niet uit waar je bent, met deze nieuwe technologie laat Timberland jou nooit meer in de steek.

Meer informatie: www.timberland.nl/nl/sensorflex-technologie/

Schermafbeelding 2016-04-20 om 17.13.33Schermafbeelding 2016-04-20 om 17.13.41Schermafbeelding 2016-04-20 om 17.13.48

*Advertorial

 


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>