Ontdek dan nu het gemak van een gratis personal shopper van The Cloakroom

by Lars Tibben / posted on 11/12/2014

Vermijd jij liever pashokjes, drukke winkels en winkelstraten? Ontdek dan nu het gemak van een gratis personal shopper van The Cloakroom.

The Cloakroom biedt een gratis personal shopping service voor mannen, met als doel mannen een nieuwe winkel beleving te bieden om hun garderobe te updaten. Een snelle online stijlquiz linkt de klant aan een personal shopper en middels telefonisch contact krijgt de personal shopper een duidelijk beeld van de stijl van haar klant. Vervolgens stelt de personal shopper een box samen met outfits, gebaseerd op de maten en voorkeuren van de klant. De klant betaalt achteraf voor de kleding die hij besluit te houden en zit niet vast aan een abonnement. Er worden reguliere retailprijzen gehanteerd en geen service, verzend of retourkosten gerekend.

thecloakroom2
Kasper Brandi Petersen en Asbjørn Jørgensen begonnen samen The Cloakroom in 2013 vanuit een klein appartement in Amsterdam. Het hoofdkantoor zit in hartje centrum van Amsterdam en het bedrijf is inmiddels ook actief in Belgie, Groot-Brittanie, Zweden en Denemarken.

The Cloakroom werkt samen met merken als Tiger of Sweden, Scotch & Soda, Hugo Boss, Filippa K, Samsoe Samsoe en 40 andere merken. In november 2014 is het private label Akkermans gelanceerd, met overhemden ontworpen door Lillie Akkermans – inhouse designer. “De ontwerpen zijn gebaseerd op social design en spelen daarmee in op de wensen van de klanten van The Cloakroom.” vertelt Kasper Brandi Petersen, mede-oprichter.

Meld je nu aan bij The Cloakroom, klik hier.

thecloakroom3

thecloakroom4


Tags: , , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>