NIEUW MODEL QWSTION: THE OVERNIGHTER

by Lars Tibben / posted on 11/02/2014

Het nieuwe ontwerp van QWSTION, the Overnighter, is speciaal ontworpen voor de essentiële benodigdheden die wij dagelijks met ons meedragen. De tas beschikt over dezelfde basis en veelzijdigheid als zijn grote broer: the Weekender. Net als the Weekender heeft the Overnighter ook een klassieke look en hedendaagse stijl. Het verschil zit in het compacte formaat van the Overnighter.

Het handig te verwijderen ‘One-for-Two-Systeem’ zorgt ervoor dat je de tas zowel op je rug als over je schouder kunt dragen. De twee gevestigde zijzakken zijn voor de bezittingen die je snel nodig hebt. The Overnighter is verkrijgbaar in «Washed Black» en in de nieuwe 100% certificeert biologisch katoenen kleur «Honey Mustard».

Schermafbeelding 2014-02-11 om 20.53.16


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>