Louisa Rose Allen

by Lars Tibben / posted on 18/08/2014

maxresdefault

De mode wereld is al gek op Lousia Rose Allen. Zo zagen we haar terug in de Britse Vogue, Sunday Times Style, ELLE, Nylon, Instyle, LOVE en sierde ze de cover van Notion, Independent on Sunday ‘The New Review’ Supplement en Fabulous supplement. Na de zomer zal ze te bewonderen zijn in het voorprogramma van Pharrell Williams tijdens zijn Europese “Dear Girl Tour”.

Louisa Rose Allen, oftewel Foxes, is een 22-jarige Britse singer songwriter. Op 26 januari won Foxes haar eerste Grammy Award voor ‘Best Dance Recording’ met het nummer ‘Clarity’ dat ze samen maakte met de Duitse producer en DJ Zedd. Foxes staat bekend om haar stem die het best te plaatsen is binnen het pop en soul genre. Met haar energieke en onbevangen uitstraling trok ze al snel de aandacht van de fashion en music industrie en Katy Perry noemt haar ‘one to watch’. Ook heeft ze onlangs samengewerkt met Markus Lupfer voor zijn SS14 show.

MTV24534_0

Na een Europese tour in april bracht ze haar eerste album uit in mei 2014. Deze zomer kom je haar zeker tegen op festivals in Engeland zoals Glastonbury, Wireless, V, Secret Garden and Parklife.

Louisa groeide op in Southampton samen met haar moeder en haar zus. Haar jeugd stond in het teken van muziek en performing. Toen ze naar Londen verhuisde ging het hard en in 2011 gaf ze haar eerste optreden onder de naam Foxes. Twee nummers van haar, Home en Youth, werden gebruikt in de televisieserie Gossip Girl.

Bekijk hieronder haar nieuwste videoclip:

 


Tags: , , , , , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>