Levi’s® opent nieuwe store in Amsterdam

by Lars Tibben / posted on 09/02/2015

Op zaterdag 7 februari opende het jeansmerk Levi’s® een nieuwe store aan de Leidsestraat 8 in Amsterdam.

In de nieuwe store is de complete Levi’s® Spring Summer collectie voor dames en heren, waaronder de nieuwe Levi’s® 501®CT jeans en de Levi’s® Commuter lijn, verkijgbaar. De winkel telt 136 vierkante meter en is naast de Levi’s® store aan de Kalverstraat 167 de tweede store die het Amerikaanse jeansmerk in Amsterdam heeft geopend.

Levi’s® Amsterdam logo t-shirt
Om de opening te vieren, geeft Levi’s® op zaterdag 14 februari 100 exclusieve Amsterdam t-shirts cadeau aan de eerste 100 consumenten die de store vanaf 13.00 uur bezoeken. De 100 gifts worden uitgedeeld door Levi’s® ambassadeurs DJ trio Kris Kross, die het publiek tevens zullen verrassen met een live DJ set in de store.

Schermafbeelding 2015-02-09 om 20.46.28

Levi’s® Spring Summer collectie

In de nieuwe store is de complete Levi’s® Red Tab Spring Summer collectie voor zowel dames als heren verkrijgbaar. Dit seizoen brengt Levi’s® een ode aan hometown San Francisco.

Nieuw in de Red Tab collectie is de Levi’s® 501®CT jeans voor dames en heren; de klassieke Levi’s® 501® ‘Customized & Tapered’. De tailleband van de nieuwe jeans is iets ruimer, waardoor hij een relaxtere fit heeft. Daarnaast is de jeans aan de onderkant iets ingemaakt zodat deze taps toe loopt.

Schermafbeelding 2015-02-09 om 20.44.18


Tags: , , , , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>