Levi’s lanceert Rotterdam City Tee

by Lars Tibben / posted on 24/10/2017

Na wereldsteden als New York, Londen en Parijs lanceert Levi’s nu ook de Rotterdam City Tee. Dit razend populaire shirt is wereldwijd geliefd bij locals en toeristen. Wees er dan ook snel bij op 27 oktober om een exemplaar te bemachtigen tijdens de feestelijke lancering in de Levi’s Store Rotterdam op de Lijnbaan 113.

‘The perfect way to show your city some love!’
YOU ARE INVITED! Ben je Levi’s fan en trotse Rotterdammer dan zien we je op 27 oktober in de Levi’s store waar het t-shirt om 18.00 uur gelanceerd zal worden. Om de lancering van de nieuwe City Tee te vieren heeft Levi’s de perfecte verassing voor jou.. De eerste 30 fans die om 18.00u aanwezig zijn krijgen de Rotterdam City Tee cadeau! Tijdens de avond zorgt creative collective CHIPS ervoor dat je weekend goed wordt ingeluid met heerlijke beats en verzorgt Per’s Deli de lekkerste hapjes voor een perfecte VrijMiBo.


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>