Levi’s® Commuter™ collectie

by Lars Tibben / posted on 30/04/2015

De Levi’s® Commuter™ collectie is speciaal ontwikkeld door en voor fietsers. Door gebruik van innovatieve stoffen en toegevoegde details, is de collectie extra comfortabel en functioneel voor op de fiets. De collectie biedt bewegingsvrijheid, veiligheid en bescherming op de fiets, zonder de klassieke Levi’s® uitstraling te verliezen. Geschikt om te dragen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Was de collectie er eerder alleen voor mannen,
dit seizoen introduceert Levi’s® Commuter™ voor het eerst ook een damescollectie.

Schermafbeelding 2015-03-11 om 10.59.37

Levi’s® Commuter™ Women
De Levi’s® Commuter™ damescollectie is een multifunctionele collectie met bijzondere details en toevoegingen. Zo heeft de collectie onder andere een Commuter™ High Rise Skinny Jeans en short met reflectoren en diepere zakken, een water resistant Commuter™ Windbreaker Jacket van ademend materiaal, een Commuter™ Trucker Jacket met een extra water repellant overjasje en een thermo regulerende sweater.

Schermafbeelding 2015-04-30 om 20.53.46

Levi’s® Commuter™ Men
Nieuw in de herencollectie is deze zomer de indigo blauwe water resistant Commuter™ Windbreaker met een zachte wolvoering. Thermo regulerende stoffen zijn door de stof geweven, waardoor deze afhankelijk van de lichaamstemperatuur van de drager warm of koud wordt. Daarnaast introduceert Levi’s® de water en vuil afstotende Commuter™ 522 Slim Taper Jeans. De jeans is iets hoger aan de achterkant en heeft refelctoren aan de onderkant.


Tags: , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>