La Palette opent pop up in Amsterdam

by Lars Tibben / posted on 03/05/2017

La Palette is een nieuw Nederlands jeansmerk met een hoog kunst-gehalte. Iedere denim is met de hand beschilderd en bewerkt, wat elk stuk uniek maakt. Het merk is opgezet door twee Amsterdamse vrienden, Daan Erisman en Rex Enderman, die ieder item zelf bewerken in hun atelier. Op 2 juni 2017 opent La Palette een pop up in de Negen Straatjes in Amsterdam.
SS17 | The Revolution
La Palette’s eerste collectie, The Revolution, is gebaseerd op zelfontwikkeling en revolutie. Kunst is voor beide oprichters een vorm van zelfexpressie en creatie en beide heren hebben een voorliefde voor mode. La Palette maakt van de traditionele verf-op-doek-kunstvorm een draagbaar item. De verf gaat van het doek, naar de broek; creatie meets commercie.

De collectie is gelimiteerd tot 250 stuks voor mannen en 250 stuks voor vrouwen. Alle jeans worden eerlijk geproduceerd in Portugal en hand-bewerkt in Nederland.
Verkoopprijs: € 235,–

Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>