Koffie liefhebbers hebben er weer een topplek bij in Antwerpen!

by Lars Tibben / posted on 23/09/2016

Butchers Coffee, de nieuwe koffiebar van Dave Heasen en Paolo Guffens, is meteen erg populair vanwege de authentieke manier van werken en het unieke pand.

Na jaren in het buitenland hun skills te hebben bijgespijkerd zagen Dave en Paolo de kans schoon om in een oude beenhouwerij hun eigen koffie concept te openen. Ze hebben zoveel mogelijk van het pand in takt gelaten (zo is bijvoorbeeld de oude vriezer nog steeds aanwezig – nu een toffe creatieve ruimte “the fridge”). Elke ruimte in het pand heeft een andere vibe, zodat iedereen op zijn eigen manier van zijn koffie kan genieten.

Koffie is waar het natuurlijk allemaal om draait, Dave en Paolo zijn ervaren baristas en ze willen hun passie graag met hun klanten delen. Je hebt natuurlijk allerhande espresso’s, cappuccino’s en latte’s van verschillende hoge kwaliteit bonen maar je kan er ook filter koffies drinken die iets minder zwaar zijn en zeer vol van smaak. Binnenkort zal Butchers Coffee zelfs hun eigen bonen aanbieden zodat je thuis ook kan genieten van top koffie.

Butchers Coffee ligt centraal gelegen in het zuid van Antwerpen, Kasteelstraat 57. Het pleintje met terras is gezellig en je hebt er lang zon. Wat ons betreft is het zeker de moeite om er eens een koffietje te drinken, een praatje met Dave en/of Franco te maken en wellicht met meer kennis en appreciatie van koffie naar buiten te stappen, ze zijn open van maandag tot vrijdag van 7 tot 18 uur, zaterdag en zondag van 9 tot 18 uur.

butcher3

butcher2

butcher4


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>