Jaz in the City hotel in Amsterdam

by Lars Tibben / posted on 05/01/2016

In december kreeg ik de kans om een nachtje proef te slapen in het Jaz in the City hotel in Amsterdam. Het hotel ligt naast de Ziggo Dome en is vanaf het centrum binnen 15 min met de metro te bereiken. Naast een overnachting kan je bij het Jaz in the City hotel ook terecht voor een hapje of drankje. Ideaal als je met een gezellige groep naar een concert gaat in de Ziggo Dome.

Hotel
Het hotel heeft 247 kamers en 11 suites. Alle kamers zijn ruim opzet en voorzien van een kingsize bed, een eigen yogakit en een TV- audio experience. Toen ik de kamer binnenstapte was ik onder de indruk van het interieur en vooral de badkamer met stortdouche.

ab929441-e6f7-4c6c-8775-a5afbba3aa36
Rhythms Bar&Kitchen
Zoals ik al eerder aangaf kan je bij het hotel terecht voor goed eten en lekkere drankjes. Het restaurant serveert de ‘nouveau ruig’ cuisine, met onder andere verse sandwiches, homemade burgers en gourmet friet. Experimentele cocktails, craftbieren van Amsterdamse brouwerijen en slow brew koffies van een lokale branderij sieren de drankenkaart. Hieronder een aantal foto’s van de heerlijke gerechten die ik heb gegeten. Vooral de hamburgers zijn erg lekker.

Wil jij ook een keer overnachten in het hotel, reserveer dan snel een kamer. Klik hier.

Jaz event 13-12-2015.25

Jaz event 13-12-2015.48


Jaz event.088

Jaz event.142

Artikel via: Onesecplease.com


Tags: , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>