Insta-Icons: Frank Muytjens

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 12/03/2015

Als vervolg op onze succesvolle ‘In gesprek met‘ series presenteert The Denim Daily een nieuwe wekelijkse post waarin wij Instagram afspeuren naar de meest inspirerende, visueel indrukwekkendste mensen die iedereen zou moeten volgen in ‘Insta-Icons‘. En om deze reeks goed te introduceren beginnen we deze week met niemand minder dan J. Crew menswear designer Frank Muytjens.

De in New York wonende¬† -en overigens van Nederlandse bodem- succesvolle designer post ongeveer 3 keer per week foto’s van zijn geweldige huis in Hillsdale, NY, zijn hond Dutch of behind the scene foto’s van nieuwe J. Crew collecties, en dat gaat hem goed af. Tot op de dag vandaag is het moeilijk om een foto te vinden die niet een visuele gem is.

Wat ook wel spreekt voor de Dutchman in New York is dat meneer Muytjens eens in de zoveel tijd reageert op reacties op zijn foto’s, en dit iedere keer zonder enige arrogantie of ego. Zowel zijn bescheidenheid als geweldige oog voor fotografie maakt dit kanaal zeker de moeite waard om te volgen.

Screen Shot 2015-03-12 at 15.55.06


Tags: , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Ik wilde op mijn 7e pottenbakker worden. Helaas bleek dat een beetje te ambitieus, dus heb ik gesettled voor een leven als journalist en fotograaf. Loser die ik ben...

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>