Indigo Dye collectie van Denham

by Lars Tibben / posted on 07/02/2017

De Route to Blue City S17 collectie brengt een krachtig kader voor Denham’s karakteristieke benadering van indigo. Echte Indigo Dye items combineren en tonen moeiteloos met een breed scala aan stijlen uit de hele denim en tops collectie. Er zijn assortimenten gemaakt die gericht zijn op tonale diepe-tot-vale variaties van denim en indigo tops, jersey en shirts. Indigo is een geweldige basiskleur voor outfits en om te combineren met non-indigo popkleuren die verassen en frisheid creëren.

Geïnspireerd door vintage Japanse boro kledingstukken, zijn de indigo tinten clean gehouden, zodat alle indigo variaties de ruimte krijgen om door te kunnen schemeren.

De Indigo Dye collectie vertolkt ongedwongen schilderwerk alsof de schilder de kleding als zijn canvas heeft gebruikt. Elk kledingstuk is uniek, het vertelt het verhaal en de ervaring van de drager.

fatigue-pant-6-of-9-1024x683

boro-shop-coat-12-of-13-1024x683

boro-shop-coat-10-of-13-1024x683


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>