Ikku op Lowlands

by Lars Tibben / posted on 09/08/2014

Ikku op Lowlands_JJPR

De future friendly accessoires van Ikku worden volgende week verkocht op Lowlands, in de Indie Brands Pop Up shop. Indie Brands wil op Lowlands onafhankelijke merken introduceren, inspirerende verhalen delen en de 60.000 bezoekers een beter alternatief bieden voor hun festival must-haves. Naast Ikku verkoopt Indie Brands onder meer Toms schoenen, Effio sokken, en Mr. Tuy riemen op Lowlands.

Het verhaal van Ikku
Het Amsterdamse Ikku is opgericht in januari 2012 door drie vrienden die de droom deelden om zelf producten te creëren. Zo ontstond Ikku: accessoires als tassen en laptop sleeves die een gevoel van esthetiek en mode combineren met functionaliteit en bescherming. Dat laatste in de breedste zin van het woord: met oog op de toekomst is de herkomst van materialen en de manier van produceren van groot belang. Ikku betekent ‘komen en gaan’ in het Japans. ‘Future friendly’ materialen als recycled denim en organic cotton bieden optimale bescherming. Lees op www.ikkuonline.com waar Ikku vandaan komt en naartoe gaat.


Tags: , , , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>