Het perfecte basic t-shirt

by Lars Tibben / posted on 15/12/2015

Een basic t-shirt in combinatie met denim is altijd goed, maar van welk merk moet je nou een basic tee kopen. Tegenwoordig zijn er wel tientallen merken die basic t-shirts aanbieden. Stop nu maar met zoeken, want ik heb het perfecte basic t-shirt voor jou gevonden. De t-shirts van het kledingmerk Yunit zitten niet te ruim en ook niet te strak, perfect dus. Yunit brengt je gewoon, goede basics. Voor mannen én vrouwen, inéén.

De regular fit van Yunit is gebaseerd op de anti- fit trend; de draaiende zijnaden, diagonale stofrichting en ruimvallende schouderpartij creëren een comfortabele pasvorm. Een speciale afwerking van de naden zorgt ervoor dat een opgerold mouwtje ook écht blijft zitten.

De Regular (unisex) fit is er al vanaf € 29,95. Ben je nieuwsgierig geworden naar Yunit, bekijk dan nu de collectie op de website www.yunit-studio.com.

yunit-lookbook-001

yunit-lookbook-003 yunit-lookbook-005
yunit-lookbook-006

 


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>