Hagelnieuw: De herfst/winter-collectie 2014 van Deus Ex Machina

by Lars Tibben / posted on 16/10/2014

Passie, enthousiasme en authenticiteit, dat is Deus Ex Machina. Een kledingmerk, dat ook, maar toch vooral veel meer dan dat. Deus (voor wie het nog niet wist: uit te spreken als day-us) is een lifestyle. Eentje die draait om surfen, kwalitatief hoogstaande, coole kleding en motoren.

Op die laatstgenoemde Deus-pijler is de nieuwe herfst/winter-collectie geïnspireerd. Meer in het bijzonder op de LA Barstow to Vegas Ride, een onlangs voor de dertigste keer gehouden monsterlijk heftige motorrace door het westen van Amerika. Twee dagen duurt ie, waarin de vijfhonderd bikers 440 mijl moeten afleggen. Dat is 708,11 kilometer. Off-road, uiteraard. Wat het oplevert is een tocht voor geweldenaars, bikkels, kameraden. Vechtend tegen de elementen, vechtend tegen de vermoeidheid, maar uiteindelijk: overwinnend.

Schermafbeelding 2014-10-16 om 16.05.07

Wat het óók oplevert: inspiratie. Zoveel dat we er een nieuwe collectie van konden maken. Ze zijn dus ruig, cool, classic en stoer, onze shirts, caps, broeken, jassen en andere items van onze nagelnieuwe hefst/winter-collectie.


Tags: , , , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>