Levi’s denim jacket neemt je mobiel op!

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 21/05/2016

Bijna een jaar geleden lieten Google en Levi’s de wereld weten dat ze zouden samenwerken aan een speciaal project genaamd Project Jacquard. Met innovatieve weeftechnieken – het zogenaamde Smart Fabric – zouden grensverleggende mogelijkheden binnen handbereik liggen. De vraag was echter: wat was er dan precies mogelijk?

Vandaag lijkt eindelijk de vraag beantwoord te worden met de eerste release van de samenwerking tussen de twee iconische bedrijven. De Levi’s x Google Trucker Jacket kan je telefoon opnemen, je muziek verder- en terugspoelen, pauzeren en weer verder spelen; alles met een simpele aanraking van de stof. Voor hardlopers en fietsers is er ook goed nieuws: de jacket werkt ook met Strava!

Het zal alleen nog eventjes duren voordat je kan crossen in dit coole jasje: het jasje van de toekomst (letterlijk) komt uit in 2017. Om een goed idee te krijgen van hoe deze stof ons dagelijks leven zal veranderen, bekijk de video hieronder:


Tags:

Yoeri Khyrian Jonker

Ik wilde op mijn 7e pottenbakker worden. Helaas bleek dat een beetje te ambitieus, dus heb ik gesettled voor een leven als journalist en fotograaf. Loser die ik ben...

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>