Good Genes AW 15

by Lars Tibben / posted on 28/08/2014

Met de najaarscollectie grijpt Good Genes terug naar de roots: prachtige denim en basic tailoring. Dit seizoen staat wederom volledig in het teken van shared DNA. Dit houdt in dat alle items voor de man ook verkrijgbaar zijn in een getailleerde versie voor vrouwen. HIS=HER!

Elk item van de collectie wordt met zorg ontworpen en vakkundig in Italië gemaakt. Er is gebruik gemaakt van Japanse en Italiaanse selvedge denim, hoogwaardig katoen en cashmere. Key items van dit seizoen zijn de tijdloze klassieke Camel Cashmere Jacket en de No 3.5 Kuroki denim jeans. Bij deze jeans is de denim afkomstig van Japans doek uit de omgeving Okayama, Japan. Let the real dressing begin!

Denim
Good Genes heeft 4 modellen:
No. 1: skinny, No. 2: slim straight, No. 3: slim tapered en No. 3,5: tapered.
Verkrijgbaar in Virgin Denim of met een wassing oplopend tot 16 jaar

goodgenes


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>