G-STAR RAW PRESENTEERT AFROJACK’S SS14-CAPSULECOLLECTIE

by Lars Tibben / posted on 02/04/2014

Schermafbeelding 2014-04-02 om 19.56.11

Op 27 maart lanceerde G-Star RAW een tweede collectie in samenwerking met de iconische DJ/producer Afrojack. In combinatie met de release van zijn nieuwe album onthulde Afrojack de Limited Edition-lijn tijdens de Winter Music Conference 2014 in Miami, Florida.

Het uitgangspunt van de G-Star RAW X Afrojack Spring/Summer 2014 collectie is Afrojack’s favoriete denim: de G-Star A-Crotch. Deze broek werd oorspronkelijk in leer en op maat gemaakt voor de optredens van de DJ. Deze eigen stijl leidde tot de eerste samenwerking en staat ook de tweede keer weer centraal. Afrojack gaf aan dat het samenbrengen van G-Star en Afrojack vanzelf ging. Na de eerste samenwerking dacht ik: “Laten we het nog een keer doen, maar nu iets groter aanpakken”. De A-Crotch is verkrijgbaar als zwart gecoate denimshort, maar ook als lange broek in wit denim en leer.

Schermafbeelding 2014-04-02 om 19.56.30

De 8-delige collectie uit deze tweede samenwerking draagt de grafische symboliek van de ‘A’ zoals in Afrojack en A-Crotch. De extra lange T-shirts, een tanktop, een hoodie met korte mouwen en een pet zijn allemaal voorzien van het zeer contrastrijke artwork in zwart-wit.

Om de release van zijn nieuwe album te vieren, bood Afrojack bij de eerste 250 aankopen een gratis kaartje aan voor zijn latere optreden in het W Hotel.

De G-Star RAW x Afrojack Spring/Summer 2014 collectie is vanaf nu online en in geselecteerde G-Star RAW-winkels en speciaalzaken verkrijgbaar.

#GStarRAW #justtheproduct


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>