FRYDAYS’ CUSTOMIZABLE SUNGLASSES

by Lars Tibben / posted on 10/03/2014

Frydays het streetwear brand met de typische customizable zonnebrillen, wordt in Nederland gelanceerd. Eerder was profvoetballer Ryan Babel al te zien met zonnebrillen van het merk. Maar vanaf het voorjaar van 2014 is een speciaal voor ons land geselecteerd deel van hun collectie ook voor de rest van Nederland verkrijgbaar.

De Nederlandse collectie van Frydays bestaat uit 4 modellen, bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. Bij elk model heb je de mogelijkheid om de pootjes op een eenvoudige manier te verwisselen. Zo pas je op unieke wijze de kleuren van je zonnebril aan op de rest van je outfit. Ieder model wordt standaard geleverd met een extra paar pootjes. Daarnaast is er een brede collectie kleuren los verkrijgbaar.

De brillen van Frydays hebben een unieke rubber feel, zijn tot 2x stootbestendiger en tot wel 20% lichter dan andere vergelijkbare zonnebrillen. Bovendien zijn alle modellen van Frydays volledig gepolariseerd, krasbestendig en bieden ze honderd procent UV-A en B bescherming. Met de 4 modellen customizable zonnebrillen van Frydays zijn ruim 2000 kleurencombinaties te maken. In de nabije toekomst zal Frydays de collectie aanvullen met nieuwe producten.

Schermafbeelding2014-02-12om11.50.25.170220.142925


Tags: ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>