Frank Muytjens interview met TRNK

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 27/12/2014

De J Crew designer staat bekend om zijn smaak. Neem 10 minuten op zijn Instagram bijvoorbeeld. Als er niet een afbeelding van de smaakvolle J Crew collectie voorbij komt, dan is het wel het interieur van zijn landhuis in Hillsdale, in het noorden van de staat New York.

Het huis, dat gevuld is met indigo en denim, afgewisseld met natuurlijke tinten (en veel hout, want het blijft een Amerikaans huis, is zijn weekendverblijf. Verschillende hand-dyed quilts, een simpel geconstrueerde indigo sofa en shibora kussens zijn enkele van de indrukwekkende indigo items die voor de man dit huis zijn thuis maken. Een kleine herinnering aan de kalmte en rust die hem doen denken aan zijn geboorteland.

Voor het interview verwijzen we je naar de website van TRNK, maar zie hieronder ook nog wat beelden van zijn schitterende huis in Hillsdale.

fmuytjens house

HERO-TEMPLATE-FrankMuytjens-Nickv2-TRNK1

The Denim Daily Frank Muytjens TNRK 4

The Denim Daily Frank Muytjens TNRK 5


Tags: , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Ik wilde op mijn 7e pottenbakker worden. Helaas bleek dat een beetje te ambitieus, dus heb ik gesettled voor een leven als journalist en fotograaf. Loser die ik ben...

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>