Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 26/12/2014

The Denim Daily wenst jullie allen de beste twee kerstdagen en hopen dat jullie 2014 afsluiten met een knaller. We know we will! Voor degene die te druk geweest zijn met het inpakken van cadeautjes of het koken van een feestmaal, hier wat artikels die je misschien over het hoofd hebt gezien:

Denim Daily Santa Clause Christmas

De top 10 beste kerstfilms aller tijden

Het is tweede kerstdag, dus ga lekker met z’n allen voor de buis zitten om te genieten van kerstklassiekers als Home Alone en The Nightmare Before Christmas. Speciaal voor dat moment hebben we een top 10 lijst samengesteld met de leukste kerstfilms aller tijden!

Denim Daily x KOI Christmas Contest

Kerstactie: Win €150 winkeltegoed bij K.O.I

Na het interview met Tony Tonnaer, de King of Inspirations van K.O.I, leek het ons leuk om een klein cadeautje weg te geven zo voor de kerst. Het resultaat: Kings of Indigo en The Denim Daily geven twee tegoedbonnen van maar liefst €150 euro weg. Klik dus snel op de link en zie hoe je kans maakt!

Schermafbeelding 2014-12-22 om 22.12.27

The Denim Daily Inspiration #7

De week is niet compleet zonder een beetje inspiratie. Hier dus de zevende editie van The Denim Daily Inspiration!

Tenue De Nimes Travelteq Denim Daily

Tenue de Nîmes x TravelTeq

Het was weer eens tijd voor een nieuwe samenwerking, dus vandaar dat de heren van Tenue de Nimes besloten om samen te werken met TravelTeq. 30 handgemaakte laptoptassen van vegtan leer en Japanse selvedge denim.


Tags: , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Ik wilde op mijn 7e pottenbakker worden. Helaas bleek dat een beetje te ambitieus, dus heb ik gesettled voor een leven als journalist en fotograaf. Loser die ik ben...

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>