Een preview op de nieuwe collectie van Cast Iron

by Lars Tibben / posted on 09/07/2016

Seizoenen zijn een raar ding. In de lente kopen we onze zomerjassen, en in de herfst denken we al na over welke winterjas we aan moeten schaffen voor de strenge winter. Maar Cast Iron is voorbereid. Met hun nieuwe collectie richt het merk zich op speciale coatings en gelaagdheid om een twist te geven aan hun klassieke, iconische kledingstukken. Zo zien we de verschijning van grafische 3d prints, grof gebreide knits en een hele mooie waterafstotende hiker jacket. Hiernaast introduceert de nieuwe herfst/winter collectie van Cast Iron ook de towel wash. Klinkt heel technisch, maar eigenlijk is het heel simpel: het effect zorgt voor een diepe, meer aan de oppervlakte liggende beige toon die hun jeans er nu nog stoerder uit laat zien.


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>