Ed Sheeran – Thinking Out Loud

by Lars Tibben / posted on 08/12/2014

‘Thinking Out Loud’ is een romantische ballad met de kwaliteit die we van Ed Sheeran gewend zijn. Het nummer werd eerder dit jaar uitgebracht als derde single van het album ‘X’.

Samen met Amy Wadge schreef hij de tekst voor het laatste nummer van zijn album. ‘Thinking Out Loud’ is geschreven voor zijn vriendin en is een ode aan de liefde en muziek. De tekst is recht uit zijn ‘soul’ geschreven en dat maakt de boodschap van het nummer oprecht en geloofwaardig. Zelf bestempeld hij het als een ‘walk down the aisle song’.

Het nummer kwam binnen op nummer 26 in de UK Singles Chart. Na 19 weken in de hitlijst te hebben gestaan, staat ‘Thinking Out Loud’ als tweede single van zijn album op nummer 1. Het nummer heeft de langste weg ooit afgelegd om te eindigen op deze positie. Op 8 oktober kwam de bijpassende muziekvideo uit, waarin hij samen danst met zijn ballroom partner Brittany Cherry. Na 16 uur had de muziekvideo al 2.000.000 views op YouTube.

 

 

 

 

 


Tags: , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>