K.O.I Pop-Up Store | East meets West

by Yoeri Khyrian Jonker / posted on 10/10/2014

Woensdag opende sustainable denimmerk Kings of Indigo alweer hun 5e Pop-Up store, deze keer in het Jordaan. Zoals voorgaande keren volgt de Pop-Up store het Triple R concept (Recycle, Repair & Re-Use) waar het merk om bekend staat, maar staat het East meets West concept deze keer meer op de voorgrond. Dit schemert subtiel door in de inrichting van de Pop-Up store, die gedaan is in samenwerking met Lizzie Kroeze van Facing West. Zo hangt er in de window display een enorme koi karper, helemaal gemaakt van papier, en kun je naast kleding en quilts van hun eigen collectie ook kleine hebbedingetjes als sushi-sokken, geurkaarsen en sake kopen.

Tijdens de opening van de Pop-Up store hebben ze ook speciale acties. Er zullen bijvoorbeeld gouden koi karpers verspreid worden door de prinsessen van Kings of Indigo, dit door heel Jordaan. Vind je nou zo’n kleine gouden koi karper, dan krijg je van K.O.I een gratis spijkerbroek. Ook hebben ze op 18 oktober een gratis indigo dipping workshop, dus schrijf je snel in!

Je kunt de Pop-Up store vinden in de Eerste Boomdwarsstraat 10 te Amsterdam van 8 tot 27 oktober, dus ga er zeker even langs.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Tags: , , , , , , , , , , ,

Yoeri Khyrian Jonker

Ik wilde op mijn 7e pottenbakker worden. Helaas bleek dat een beetje te ambitieus, dus heb ik gesettled voor een leven als journalist en fotograaf. Loser die ik ben...

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>