Denim & Supply Ralph Lauren pop-up store in Utrecht

by Lars Tibben / posted on 09/09/2014

Tot en met 28 september 2014 is in Utrecht de Denim & Supply Ralph Lauren Pop-Up store geopend. In De Rode Winkel, jeansspecialist sinds 1837, biedt Ralph Lauren op ruim 33 vierkante meter een selectie van de denim premium-collectie voor heren en dames.

Ralph Lauren koos voor De Rode Winkel omdat de karakteristieke uitstraling van het pand perfect aansluit bij de nieuwe collectie die voortkomt uit de klassieke Amerikaanse denim. Denim & Supply is geïnspireerd op de vrijzinnigheid van de kunstenaarsgemeenschap in Brooklyn, New York, en de authentieke en relaxte sfeer van muziekfestivals. Denim & Supply vermengt ruw met zacht, urban met rustiek, down-to-earth met creatief. De nieuwe collectie is zowel laid-back als eigenzinnig.

Ralph Lauren brengt in de herfstcollectie 2014 het ruige Amerikaanse landschap terug in verschillende vintage stijlen zoals een tweed gilet en een jasje met tinkleurig visgraatmotief. Voor mannen domineren de kleuren olijfgroen, staalgrijs en korenblauw met de iconische vlagsweaters in combinatie met de denim jackets en jeans. Voor vrouwen zijn er licht bloezende tops met bloemenprint en Chambray shirts met geborduurde sterren. Rode accenten komen terug in het indigo assortiment, samen met work-worn blauwe denim, gebleekt en met patches. Skinny jeans met de rip-and-repair stijl zijn het gehele seizoen terug te zien.

Denim & Supply Ralph Lauren Pop-Up store
De Rode Winkel Utrecht
Lange Elisabethstraat 9
3511 JA Utrecht


Tags: ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>