Dedicated to denim

by Lars Tibben / posted on 26/09/2014

WEEKDAY IS TROTS OP HAAR DENIM. DE JEANS ZIJN EEN COMBINATIE VAN DE JUISTE FIT EN HOGE KWALITEIT IN MAKE EN MATERIAAL. DOOR DE JAREN HEEN HEEFT WEEKDAY DE STYLES EN FINISHES VAN HAAR JEANS STEEDS VERANDERD. DE AMBITIE OM UIT TE GROEIEN TOT DE ULTIEME JEANS BESTEMMING BLEEF ONGEWIJZIGD.

Dit seizoen presenteert Weekday twee nieuwe styles: “Tuesday mint blue” en “Tuesday image blue”. De jeans zijn gemaakt van gerecyclede denim die zijn verzameld via het I:collect initiatief dat oude kledingstukken van Weekday klanten inzamelt.

Daarnaast is een volledig nieuwe style ontwikkeld. “Issue” heeft een rechte pijp en kan op twee manieren gedragen worden: op de heupen, voor een boyfriend look of in de taille voor een jaren’60 gevoel, zoals Jane Birkin haar spijkerbroeken droeg.
Veel denim is donker dit seizoen. “Grey cast” (donker indigo met een grijze ondertoon) is de voornaamste kleur. De skinny voor mannen is terug als “Ikon”, een style met een cropped fit en smalle pijpen.

De smalle jeans worden aangevuld met fashionable volumes op andere plaatsen. De “Giselle” rok is uitgevoerd in een gedrapeerde volumineuze denim. Jeans overhemden en winterjassen zijn oversized gesneden. Onbewerkt raw denim met een rijke finish voegt een luxe uitstraling toe aan alledaags kledingstukken.

Weekday – the denim destination
Dit seizoen is de Weekday jeans collectie uitgebreider dan ooit. Met 28 styles in 130 finishes kan iedereen zijn of haar jeans vinden voor €45,-! Elke Weekday winkel heeft een gespecialiseerde jeans adviseur die alles kan uitleggen over styles, wassingen en de maatvoering. En… als de jeans niet perfect zit, worden ze gratis vermaakt!

Vind de juiste jeans in de WEEKDAY JEANS GUIDE Weekday.com

WD_2101_15 WD_2101_16 WD_2101_17 WD_2101_18 WD_2101_19 WD_2101_20 WD_2101_21 WD_2101_22


Tags: , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>