De ultieme vaderdag cadeautjes

by Lars Tibben / posted on 15/06/2016

Aankomende zondag is het weer tijd om je vader eens flink in de watten te leggen. Heb je geen idee wat je hem kan geven? Geen paniek. Hieronder heb ik voor jou een overzicht gemaakt met een aantal ideeën waar jij je vader blij mee kan maken.

– De best bewaarde geheimen uit het eigen parfumlab van bruno banani voor je vader
bruno banani heeft zijn populairste geurentrio: Magic Man, Made for Men en Pure Man uitgebracht in een nieuw en holistisch design. Drie is altijd beter dan één. Met deze geuren gaat jouw vader voortaan met een zelfverzekerd gevoel de deur uit. De parfums zijn verkrijgbaar bij parfumeries, drogisterij en warenhuis.

Schermafbeelding 2016-06-15 om 20.44.03bruno1bruno2

Benieuwd hoe de parfums worden gemaakt? bruno banani biedt je nu de unieke mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen van hun parfumlab, zie de video hieronder:

Neem je vader mee naar Brandt & Levie worstmakers workshop/proeverij
Vaderdag is natuurlijk dé dag om iets leuks en gezelligs met je vader – zoon – dochter te ondernemen en daarom organiseert Brandt & Levie op 19 juni vanaf 16:00 uur een proeverij in PRESSROOM Amsterdam van het INK Hotel in Amsterdam.

Tijdens deze proeverij & workshop kom je niet alleen alles te weten over hoe hun ambachtelijke producten nu echt gemaakt worden! Maar ook ga je deze uitgebreid proeven in combinatie met een drankje aan de bar of op het zonnige terras. Reserveringen: http://pressroom.amsterdam/

Geef je vader een nieuwe jeans

De Staq-jeans van G-star Raw mag niet ontbreken in de kast van je vader. Het model is ontwikkelt onder toeziend oog van creatief ontwerper Aitor Throup, en heeft door een skeletvormig tapeconcept een bijzondere 3D-vorm gekregen. “We willen dat de jeans leven ademt, zodat deze zelfs op een hanger er uit ziet alsof hij al is gedragen” zegt Throup over het idee achter de Staq.

De Staq-jeans is vanaf vandaag online en in de winkel verkrijgbaar.

 


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>