De allernieuwste campagne video van Chasin

by Lars Tibben / posted on 17/03/2016

CHASIN lanceert de allernieuwste campagne video #STRETCHYOUREGO. De EGO is de iconic 5-pocket stretch jeans van lifestyle jeansmerk CHASIN’, een moderne uitvoering van de klassieke 5-pocket denim. Door het gebruik van stretch is dit je meest flexibele jeans ooit, met de uitstraling van een authentieke jeans. De EGO is beschikbaar in 3 kwaliteiten: Tapered Comfort Stretch, Slim X-Treme Stretch en Sweat Denim (denim uitstraling, maar gemaakt van sweatstof). Ieder seizoen krijgt de EGO een update met nieuwe wassingen en details. De styles voor dit voorjaar zijn beter dan ooit: uitgewerkte wassingen, handgemaakte details en een range die loopt van indigo en grijs tot een bleach wassing.

De EGO is een echte classic, die een podium verdient. Dit podium heeft CHASIN´ gecreëerd door de Spring /  Summer ’16 editie van #STRETCHYOUREGO campagne. Een landelijke campagne waarin TV en online een grote rol spelen en die recht doen aan het merk. Jourdan Copeland is het nieuwe gezicht van de campagne. Volg hem op Instagram: Daarnaast heeft Chasin´ ook weer samengewerkt met Joost Vandebrug, al een aantal seizoenen een perfecte match!

Aan deze campagne zal ook weer een social media actie worden gekoppeld:  ‘Win an EGO Boost! De winnaar kan een EGO boost winnen, bestaand uit  een instore styling sessie bij Chasin’, een bezoekje aan een kapper en een sportschool abonnement voor een jaar! Check de CHASIN’ social kanalen om deze actie en alles rondom #STRETCHYOUREGO te volgen.

JOOST VANDEBRUG
Voor de Spring / Summer ’16 campagne heeft CHASIN’ opnieuw samengewerkt met Joost Vandebrug, de in London gevestigde Nederlandse fotograaf. Vandebrug’s herkenbare stijl staat synoniem voor de visuele identiteit van het merk. Karakteristiek zijn de rauwheid en momentum, gecombineerd met het gebruik van spontaniteit. Zijn producties zijn vaak uitgevoerd in zwart wit. CHASIN’ en Vandebrug hebben een perfecte synergie, die heeft geresulteerd in een aantal campagnes en ook de vorige #STRETCHYOUREGO campagnes. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de Spring Summer ’16 campagne van het merk, geschoten op Ibiza. Het resultaat kun je checken op Chasin.com. Volg Joost op Instagram: www.instagram.com/joost_vandebrug


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>