Customize je kleding door middel van print of laser

by Lars Tibben / posted on 10/12/2014

Op vrijdag 5 december opende Shoeby een flagship store in winkelstad Den Haag. De flagship store onderscheidt zich van de andere winkels die gevestigd zijn door Nederland. Dat heeft te maken met het in-house atelier waar je direct je kleding kunt customizen.

Directeur Sven Bleekemolen: “Op een A1-locatie moet je andere dingen doen dan in een dorp om onderscheidend te zijn. In kleinere winkels vermaken we ook kleding voor consumenten, maar op A1 hebben we het atelier.” De bovenste etage van de winkel is compleet ingericht om je kleding of accessoire direct na aankoop te laten customizen.

Je kunt niet alleen je kleding laten vermaken, het atelier heeft ook een uitgebreide print- en laserinstallatie. Met dit apparaat kunnen teksten, afbeeldingen, graphics en patronen op je kleding worden geprint. Hiermee kun je je kleding een eigen, unieke touch geven. Het atelier heeft een database met bestaande illustraties, maar ook eigen ontwerpen kunnen geprint worden. Samen met de ontwerpers kan de consument ook ter plekke een eigen illustratie samenstellen.

Het kledingstuk moet minimaal een percentage van 50% katoen hebben om het te laten customizen. De herencollectie bestaat grotendeels uit solide denim, die geschikt zijn voor deze unieke manier van customizen. Daarnaast biedt Shoeby een brede selectie aan effen basiscs waarmee de consument creatief aan de slag kan gaan.

Shoeby2 Shoeby3


Tags: , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>