CHASIN’ Royal Attitude jeanscollectie

by Lars Tibben / posted on 07/02/2017

CHASIN’ lanceert unieke collectie in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Marine. ‘Royal Attitude’ is een lijn waarbij gerecyclede uniformen zijn gebruikt voor de creatie van een jeanscollectie. De Marine is de belichaming van de CHASIN’ pay-off ‘We Never Stop’. Training en doorzettingsvermogen zijn essentieel, gecombineerd met de juiste ‘attitude’. Vanuit die inspiratie heeft het merk, officiële Marine uniformen geanalyseerd en ontwikkeld tot een eigentijdse denimstof. James Veenhoff, initiator van House of Denim Amsterdam, stond met CHASIN’ aan de basis van het project.

Met de oude marine uniformen creëerde CHASIN’ twee unieke jeans, een iconische EGO en een jeans met een meer eigentijdse chino-fit. Naast jeans, is er een denim jack ontwikkeld met dezelfde unieke wassing. Ook heeft CHASIN’ een aantal tops geproduceerd voorzien van typische Marine details. CHASIN’ heeft de klassieke Marine elementen voorzien van hun eigen vibe en hier rijke artworks en unieke productietechnieken aan toegepast.

De Royal Attitude collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij de CHASIN´ stores, de CHASIN’ website en via geselecteerde verkooppunten zoals De Bijenkorf, X Bank, en Denim City (Amsterdam) en geselecteerde Score stores.


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>