CHASIN opent pop-up tijdens ADE

by Lars Tibben / posted on 16/10/2017

Speciaal voor de EGO campagne, de iconische 5 pocket stretch jeans van CHASIN’, opent het jeansmerk een pop-up store in de CHASIN’ winkel aan de Nieuwendijk 179(1ste verdieping) in Amsterdam. De pop-up is geopend van 18 tot 21 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) en staat helemaal in het teken van de EGO campagne in samenwerking met DJ / Producer Julian Jordan. Met dagelijks unieke programmering, een exclusieve collectie en dj sets.

COLLECTIE
Naast de iconische nieuwe styles en wassingen van de EGO jeans, vind je er ook een exclusieve CHASIN’ X Julian Jordan capsule collectie. Deze staat symbool voor de lifestyle van Julian. Hij behoort tot de wereldtop en reist de wereld over, zonder concessies te doen in stijl en comfort. Je kunt in de pop-up store ook 2 limited edition t-shirts kopen, die exclusief en alleen verkrijgbaar zijn in de tijdelijke winkel tijdens ADE.

SPECIAAL PROGRAMMA

In samenwerking met Julian is er een speciaal programma samengesteld. Natuurlijk vind je hier Julian Jordan achter de decks! Nieuw talent krijgt ook een kans zich te bewijzen. Aspirant producers kunnen hun demo’s droppen om in aanmerking te komen voor een release op Julian zijn eigen recordlabel GOLDKID.

Check voor alle info rondom het programma en de pop-up store:

www.chasin.com/en/popup.html


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>