The Best of Irina Shayk

by Lars Tibben / posted on 15/07/2014

De Russische Irina Shayk werd in 1986 geboren als Irina Shaykhlislamova. Zoals velen Top modellen is zij ook op straat ontdekt, in een schoonheidssalon om precies te zijn. Op dat moment was er een medewerker van een modellenbureau aanwezig en die spoorde Irina aan om aan een schoonheidswedstrijd “Miss Chelyabinsk 2004” mee te doen. Dat deed ze en ze won hem ook gelijk.

In 2007 verving ze Ana Beatriz Barros als het gezicht van het kledingmerk Intimissimi. Hetzelfde jaar debuteerde ze in de Sports Illustrated Swimsuit Issue, waar ze sindsdien elk jaar in staat. Naast haar modellen werk staat ze ook bekend als Miss Cristiano Ronaldo, 1 van ‘s werelds beste voetballers op dit moment. Wij hebben hier een selectie voor je gemaakt van deze beauty. Ga rustig achter over zitten en geniet.

thedenimdaily_irinashayk_photo 2thedenimdaily_irinashayk_photo 6.1thedenimdaily_irinashayk_photo 1.1thedenimdaily_irinashayk_photo 11thedenimdaily_irinashayk_photo 10thedenimdaily_irinashayk_photo 8.1thedenimdaily_irinashayk_photo 7thedenimdaily_irinashayk_photo 5thedenimdaily_irinashayk_photo 4


Tags: , , , , , , , , , , ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>