Benzak European Made

by Lars Tibben / posted on 26/05/2016

Vier jaar geleden lanceerde Lennaert Nijgh het Amsterdamse denim label Benzak. Zijn eerste collectie produceerde hij in Japan en werd goed ontvangen in de denim wereld. In een korte periode maakte hij naam en faam. Nu is het tijd voor zijn tweede collectie. Om deze nieuwe collectie te kunnen bekostigen heeft Lennaert jouw hulp nodig. Via Kickstarter kan jij hem ondersteunen.

Tweede collectie
Voorheen was het noodzakelijk om als denim label alles in Japan te laten produceren, maar de tijden zijn veranderd. Om dit te bewijzen wordt de tweede collectie van Benzak volledig in Europa gemaakt. De schetsen komen uit Nederland, denim stoffen van Candiani uit Italië en de productie in Portugal.

Ga snel naar de website van Kickstarter via deze link en bestel één van de items uit de nieuwe collectie.

 

 

unspecified-18unspecified-20unspecified-21

 


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>