Baskèts lanceert eerste eigen accessoirelijn

by Lars Tibben / posted on 14/12/2015

Baskèts lanceert vanaf deze winter hun eigen accessoirelijn. In deze lijn is er enkel gebruik gemaakt van premium materialen. Hierdoor kan Baskèts de kwaliteit bewaken waar de winkel bekend om staat. De eerste collectie begint met een basketbal, bidon, keychain, card case en een home fragrance en zal begin 2016 worden uitgebreid.

Sports inspired
Een belangrijk uitgangspunt voor de accessoirelijn was aansluiting met het huidige assortiment van de winkels. Door de verkoop van voornamelijk ‘sports inspired street fashion’ was de keuze voor de huidige producten snel gemaakt; aan elk item zit een sportief tintje. Daarnaast is de accessoirelijn toegankelijk voor een breed publiek, de prijzen variëren van 9,95 euro tot 35 euro en is te koop in alle Baskèts winkels en online via www.baskets-store.com en www.houseofproducts.nl.

Het branden van producten is voor Baskèts niet nieuw. Zo heeft Baskèts eerder branded tassen en snapback caps uitgebracht. Naast het genereren van naamsbekendheid, wil Baskèts alledaagse producten cool maken.

De collectie
De basketbal is voorzien van het Baskèts logo en wordt geleverd in een zwart net met black metal ringen, welke je kunt sluiten middels de bijgeleverde sleutelhanger. De bidon is van tritan gemaakt; oersterk en vaatwasbestendig. Ook laat de bidon geen giftige stoffen achter tijdens gebruik en is ideaal tijdens het sporten, aangezien het volume één liter is. De keychain is van rubber en voorzien van een embossed logo van Baskèts en de sluiting is van black metal. De card case heeft ruimte voor minimaal zes pasjes. In het midden is er plek om papiergeld en bonnetjes op te bergen. De card case komt in een stijlvolle geschenkverpakking. De geur van de home fragrance (200 ml) is frangipani; fris en exotisch.

Begin 2016 zal Baskèts meer accessoires aan de lijn toevoegen. Denk hierbij aan kaarsen, mokken, badhanddoeken, handdoeken, notebooks en sokken.

Artikel via: Onesecplease.com

Keychain (€9 Home fragrance - frangipani (€35 Card case (€19 Bidon (€9 Basketbal (€34


Tags:

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>