Andreea Diaconu voor Frame Denim FW14 campagne

by Lars Tibben / posted on 10/12/2014

In 2012 maakte Frame Denim zijn intrede in de denim markt. Het idee ontstond door het Zweedse duo Jens Grede en Erik Torstensson. Na een succesvolle samenwerking met model Karlie Kloss, is het de beurt aan het Roemeense model Andreea Diaconu om te schitteren in hun campagne.

Het duo breidde zich uit met Josh Levine en Nyco Peyrache. Frame Denim is gevestigd in Venice Beach, West Hollywood en Shoreditch, Londen. De productie in Los Angeles en de inspiratie uit de Londense stijl, cut en pasvorm zorgen voor een spannende combinatie die het merk doet opvallen.

Het idee van de vier vrienden achter Frame Denim was simpel; het ontwerpen van chic fashion essentials. De samenhang van kwaliteit in combinatie met de ‘heritage of denim’ zorgt voor de ‘perfect pair of jeans’. Het viertal kwam in 2012 met hun debuut jeans ‘Le Skinny’.

Na Bette Franke en Erin Wasson is het de beurt aan Andreea Diaconu in de FW14 campagne. Dat de keus op het Roemeense model is gevallen is niet vreemd. Ze was al eerder te zien op de cover van Vogue Paris in 2013 en is onder andere het gezicht van Gucci, Dolce & Gabanna en Belstaff. Voor Belstaff was ze dit voorjaar nog te zien in een campagne met David Beckham. Na Diana Moldovan is ze het tweede Roemeense model die in de Victoria’s Secret catalogus mag staan.

FRAME_ASSETS_031 FRAME_ASSETS_151 FRAME_ASSETS_121


Tags: ,

Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven.

twitterfacebookLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>